KARS / MERKEZ - Kars Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi

Sait GÜREK - Okul Müdürü

1972 yılında Kars´ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kars´ta tamamladıktan sonra 1993 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği Bölümüne girdi. 1997 yılında mezun olarak Kars Ticaret Meslek Lisesi´nde Tarih Öğretmeni olarak göreve başladı. 2003-2005 yılları arasında aynı okulda Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2005 yılında Kars Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür yardımcısı alarak atandı. 2010 yılına kadar bu okulda görev yaptıktan sonra 03.02.2010 tarihinde Kars Cumhuriyet Anadolu Lisesi´ne Okul Müdürü olarak atandı. Buradaki görevini tamamladıktan sonra, 07.07.2019 tarihinde okulumuz Gülahmet Aytemiz Güzel Sanatlar Lisesi´nde Okul Müdürü olarak görev yapmaya başladı. Halen bu görevini sürdürmektedir.

Evli ve iki çocuk babası olan Müdürümüz´ün Sarıkamış Harekatını konu alan "Beyaz Ölüme Direnen Kar Çiçekleri" adlı yayınlanmış bir kitabı bulunmaktadır.